[ Generalna ] 06 Jun, 2018 10:17

Zauvek da plesem, igram se, crtam, vozim bajs, radim sa biljkama, hranim se zivom biljnom hranom, suncem, pravim nakit i svasta nesto lepo sto uveseljava oci i dusu drugih ljudi, pisem slobodno kako mi dolazi, slikam, mnoogoo slikam, na papiru na platnu, na drvetu...kupam se u jezerima, rekama, morima, penjem se na vrhove planinske i brda razna, da sam sve i da sam svuda.
Da obilazim razna energetska mesta, upoznajem ljude Srca, smejem se, pijem solarnu vodu, berem lekovito bilje, pijem cajeve lepe najlepse, hodam bosa, spavam manje, citam vise, cutim vise, posmatram bubice i muvice i oblake sunce mesec i zvezde....i nikada da ne napustim popriste duhovnog zivota. 
Bozansko da bude deo mene uvek i zauvek. Eto tako da se zivi...
sto nas ubedjuju da se ne moze? Gde je granica? Gde zivi to "ne moze se" ? U nasim umovima programiranim. Ali reprogramiranje moze uvek da se uradi. "Samo" se obrise jedan kod i ukuca drugi. Pod drugim kodom sve je moguce. (Ovo "samo" i nije bas "samo" veci je proces) 
Ne verujmo u ono od rodjenja usadjeno, naopako vec u ono sto sami sebi usadimo a pod vodjstvom naseg najiskrenijeg vodica, Srca.
Drugaciji svet je moguc. Zaista.
Do nas je. Do pojedinca je. 
Uvek. Zauvek.

Hvala lepo

[ Generalna ] 06 Jun, 2018 10:12
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.